Festival çalışmalarımız başladı.

Savaşa, silahlanmaya, sosyal kısıtlamalara, ırkçılığa ve ayrımcılığa karşı 6 Kasım’da Zaandam – Zaantheater’da buluşalım. Siz de arkadaşlarınızı davet etmek için paylaşın. Biletlerinizi şimdiden  bizden temin edebilirsiniz!

Het is zover. Voorbereidingen voor het festival “voor samenhang en solidariteit” zijn begonnen. Op 6 november komen we bijelkaar in het Zaantheater te Zaandam bijelkaar voor samenhang, solidariteit en vrede. Op ons festival staan wij niet alleen. DIDF is dan bijeen met hen die strijden voor betere leef- en werkomstandigheden. De festivalgangers genieten allemaal van het sociale en culturele programma dat wij bieden. Tegelijkertijd geven wij signalen af voor onze wensen zoals: betaalbare huisvesting, een gezondheidssysteem zonder winstoogmerk, goed werk, goede lonen, goed onderwijs voor iedereen en vrede. DIDF is voor samenhang en solidariteit én tegen verdeeldheid en racisme. Wees erbij! Nodig ook uw vrienden uit. Tickets zijn te bestellen.

 

#Festival #kardesTurkuler #HalukTolgaIlhan #Alkmaarsstraatorkest #Suan22 #SoloFlamenco #DIDF